Nieuw wachtwoord aanvragen

w zoekresultaten
01/05/2020

7 redenen om je vakantie rechtstreeks te boeken

Grote boekingswebsites of reisorganisaties vragen altijd een commissie. Meestal betaalt de verhuurder een commissie maar verhoogt die eerst z’n prijs zodat het uiteindelijk de vakantieganger is die ervoor betaalt.

Via onze website kan je rechtstreeks contact opnemen met de uitbater van de logies en reserveer je aan de scherpst mogelijke prijs. Hieronder alle voordelen wanneer je rechtstreeks kan boeken bij de uitbater van een vakantieverblijf:

1.    Geen extra kosten

Grote boekingswebsites vragen een commissie van ongeveer 15% bovenop de kamerprijs. Deze betaal je dus extra als gast. Boek je direct met de eigenaar dan vermijd je deze kosten.

2.    Direct contact met de eigenaar

Het contact met eigenaren van accommodaties is persoonlijker. Je kunt je vooraf goed informeren en vragen wat er te doen is in de streek. Zo weet je of de vakantieverblijfplaats perfect aansluit bij jouw behoefte. Je krijgt dankzij dit rechtstreeks contact met de eigenaar snel een duidelijk antwoord op al je vragen. De eigenaar kan je ook advies geven over welke kamer voor jou het meest geschikt is.

3.    De beste prijs

Je betaalt haast nooit de scherpste prijs via de grote online reisorganisaties wegens de hoge commissies die zij aanrekenen. Dus door rechtstreeks te boeken kan je vaak tot 15% en meer besparen op je verblijfskosten.

4.    De beste accommodaties staan niet vermeld op de grote sites

Door die hoge commissies staan veel goeie accommodaties niet vermeld op grote boekingswebsites. Waarom zouden ze een commissie betalen aan een reisorganisatie als ze hun verblijf daarzonder ook verhuurd krijgen. Via onze website vind je ook deze top accommodaties terug en kan je bij hun rechtstreeks boeken via het contactformulier.

5.    Goede kennis van de omgeving

Eigenaren weten perfect wat je tijdens je verblijf allemaal kan doen op en rond het vakantieverblijf en in de wijde omgeving. Laat horen waar jou interesses liggen en zij hebben meteen talrijke tips voor bezienswaardigheden, restaurants, activiteiten, daguitstappen…

6.    Hulp bij persoonlijke wensen

Voor bijzondere wensen – bijvoorbeeld allergieën, extra gast, etc. – kan je meteen de nodige vragen stellen aan de eigenaar zelf. Wanneer je speciale wensen vooraf communiceert met de uitbaters van de accommodatie, kunnen jullie samen naar een passende oplossing zoeken zodat jullie zorgeloos op vakantie kunnen gaan.

7.    Geniet van speciale aanbiedingen

Wanneer je rechtstreeks boekt, geniet je ook wel eens van speciale aanbiedingen. Een gratis dinertje of flesje bubbels. Wie weet wat men voor je in petto heeft.

Rechtstreeks contact zoeken met eigenaars die adverteren op grote boekingssites is dus niet meer nodig. Via onze site kan je rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder of in bepaalde gevallen zelfs boeken. De keuze is aan jou. Doe er je voordeel mee!