Nieuw wachtwoord aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wie zijn wij?

Vera Buytaert - Le Bonheur

Vera Buytaert

Uitbater Le Bonheur in Hiersac (Gite & B&B)

Ik ben Vera, getrouwd en moeder van 2 zoontjes. In mei 2018 hebben wij als gezin ons jachtige leven ingeruild voor een rustiger leven in La Douce France om een droom te verwezenlijken. Als gastvrouw van een kleinschalige en familiale B&B en Gîte hou ik van mensen en hun verhalen… Van kokkerelen, lachen, fotograferen ..

Nico Buytaert

Nico Buytaert

Webdesign Logeren in Frankrijk

Door mijn gloeiende hekel aan het massatoerisme (vooral het 's morgens vroeg opstaan om handdoeken te gaan leggen) heb ik jaren geleden het gite-toerisme ontdekt. Wat een verademing was dat. Kleinschalig, gezellig, dicht bij de natuur, genieten van kleine dingen in een ongedwongen sfeer. Dat is voor mij het ultieme vakantiegevoel.

Ik gebruikte in het verleden al vaak verhuurplatformen waarbij ik merkte dat er veel verschil was qua werking. Als basis zijn wij nu vertrokken van 'hoe kunnen we verhuurders makkelijk vindbaar maken voor huurders en beide partijen vlot met elkaar in contact brengen aan een zo laag mogelijke kostprijs. En ik denk dat we daar zeer goed in geslaagd zijn.

Contactformulier

Je gegevens

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Hoe kunnen we helpen?

Stel hier jouw vraag.